Serat'a plaketli teşekkür

Kapaklı Belediyesi'nde 4 yıldır Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve görev süresinin dolmasının ardından yerini Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkanâ

SİYASET 11.08.2014 01:39:00 0
Serat

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat’a Belediye Başkan Yardımcısı olarak bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekür plaketi verdi. 

 

HİZMETLERİMİZE MECLİS ÜYESİ OLARAK DEVAM EDECEĞİZ

Kapalı Belediye Başkan Yardımcısı olarak dört yıl boyunca Kapaklı halkına hizmet etmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat, “Bundan sonra hizmetlerimize Belediye Meclis Üyesi olarak devam edeceğiz” dedi ve plaket nedeniyle Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti.   

 

HALKIMIZ 3’ÜNCÜ DÖNEMDE DE TEVECCÜH GÖSTERDİ

2009-2014 döneminde halkın teveccühü ile Kapaklı Belediye Başkanlığı’nı kazandığında Mustafa Serat’ın da Belediye Başkan Yardımcılığı’na getirildiğini anımsatan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Mustafa Serat ile birlikte bir dönem boyunca Kapaklı halkına en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olduk. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı halkımız teveccüh gösterdi ve bizi 3’üncü dönemde de göreve getirdi. Fakat yeni dönemde görev süresi dolan Mustafa Serat Belediye Başkan yardımcılığı görevini Halil İbrahim Erkan’a devretti” dedi.

 

EN UFAK ŞÜPHEM YOK

CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Serat’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bundan sonraki süreçte Belediye Meclis Üyesi olarak da Kapaklı halkına en iyi şekilde hizmet edeceğinden en ufak şüphem yok” dedi. Mandalı’nın Mustafa Serat’a teşekkür plaketi verdiği programda Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılarından Adem Sekmen de hazır bulundu.

 

Haber / Gökhan TEKER