Eğitim olmadan üretim olmaz

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Erd

GÜNDEM 11.08.2014 01:37:00 0
Eğitim olmadan üretim olmaz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, ÇTSO heyetine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, odanın ilçede eğitime büyük katkılar sunduğunu ifade etti.

 

EĞİTİME BÜYÜK KATKILARINIZ OLDU

Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ve Murat Seymen de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy’de eğitime büyük katkılar sağlayarak bizleri memnun etmektedir. Kendilerine hem bu katkılardan dolayı hem de ilçemize bir lise kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise Hüseyin Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar temenni etti. Süleyman Kozuva, “Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Çerkezköy’ü bilen, tanıyan bir isim olan Hüseyin Erdoğan’ın atanmasından büyük mutluluk duyduk. Biz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime verdiğimiz destekleri sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitim olmadan üretim olmaz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ