Süper Amatör Lig 19 Ekim'de başlayacak

Basın toplantısı öncesi yeni sezon hazırlıkları kapsamında bilgilendirmede bulunan Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, "Yeni sezon yaklaşıyor. Kulüplere önceki gün yeni sezon ile ilgi

SPOR 8.08.2014 23:18:00 0
Süper Amatör Lig 19 Ekim

Kulüp binasında dün saat 15.00’da açıklamalarda bulunan Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköy Belediyesi’nin tüm spor kulüplerine destek olma konusunda aldığı karardan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

BU YIL TRANSFERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK

Transferde ince eleyip sık dokuduklarını söyleyen Başkan Ahmet Korkmaz, “Yeni transferlerle kadromuzu güçlendirdik. En son sol bek mevkiine 3. Lig’de oynayan ve daha öncede takımımızda yer alan Emre Yazgın’ı kadromuza kattık. Şimdi de sağ kanat mevkiine bir transfer yaptık. 44 Malatyaspor takımında başarılı bir sezon geçiren ve 3. Lig ve daha öncede Süper Lig’de oynamış olan Okan Yurttaş’ı renklerimize bağladık. Başka bir değişiklik olmadığı takdirde de transferi kapatacağız”dedi. 8 Eylül’de yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden Korkmaz, “Bu sezon kadromuzu tecrübeli arkadaşlardan oluşturduk. Sporcunun karekterini, ahlakını ölçerek transferlerimizi gerçekleştirdik. Karaktersiz arkadaşları da takımdan gönderdik. Yeni kadro ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

KADROMUZ ÇOK GÜÇLENDİ

Her zamanki gibi lige iddialı bir şekilde başlayacaklarını söyleyen Başkan Ahmet Korkmaz, “Bu sezon başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Oluşturduğumuz kadroya güveniyorum. İlk hedefimiz Süper Amatör Lig’de başarılı olmak. Daha sonra da Bal'a çıkıp burada büyük başarılara imza atmak istiyoruz. 3’üncü Lig’de yeniden yer almak için mücadele edeceğiz. Bu yıl oluşturduğumuz kadromuz önceki kadrolarımızdan daha güçlü oldu” dedi.

 

İHTİYAÇLARIMIZI TEK TEK YAZIP BELEDİYEYE VERDİK

Çerkezköy Belediyesi’nin ilçedeki spor kulüplerine gerekli desteği vereceğini açıklamasının ilçede sporun gelişimi adına çok önemli bir adım olduğunu kaydeden Korkmaz, “Belediye Başkan Yardımcımız Atilla Can ile bir görüşme yaptık. Bugüne kadar belediyemizden destek verilmesi konusunda böyle bir girişim olmamıştı. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Başkan Yardımcısı Atilla Can ve belediyemizin Spordan Sorumlu Belediye Meclis üyesi Uğur Erem’e destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Yapılan görüşmede bizlerin nelere ihtiyacı olduğu soruldu. Biz de ihtiyaçlarımızı tek tek yazarak kendilerine sunduk. Belediye olarak hiçbir kulübü mağdur etmeyeceklerini ve tüm kulüplere eşit mesafede olduklarını söylediler” diye konuştu.

 

9 KATEGORİDE MÜCADELE EDECEĞİZ

Çerkezköyspor’un bu yıl 9 kategoride mücadele vereceğini kaydeden Korkmaz, “Amacımız gençlerimizi spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmaktır. Bu nedenle gençlerimize her zaman olduğu gibi yine kucak açtık. Bizim hiçbir şahıs ve kulüple işimiz yok. İlçemizde ve bölgemizde sporun ileriye gitmesi açısından mücadele ediyoruz” dedi. Başkan Korkmaz, tüm spor kulüplerinin de aynı şekilde çalışma sergilemesi gerektiğini ve tüm kulüplerinde ayni amaç için mücadele verdiklerini belirtti.

 

KADRODA 2 GENÇ OYUNCU VAR

Korkmaz, “Fikstir çekimi henüz yapılmadı. Bazı takımların ligden çekileceği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde durum netlik kazanacak ve fikstür çekimi yapılacak” dedi.  Başkan Ahmet Korkmaz 8 Eylül’de yezi sezon hazırlıklarına Büyükyoncalı’nın Bozoba mevkiinde ve Kızılpınar’ın Ağır Meşe mevkiinde gerçekleştireceklerini ve her sezon olduğu gibi Bozoba ve Ağır Meşe’deki ilk sezon hazırlıkları sonunda Bolu’da 10 günlük bir kamp çalışması yapacaklarını kaydetti. 

 

Haber / Seyit SÜREN