Kapaklı Belediyesi'nden anlamlı gezi

Kapaklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçede ikamet eden 40 engelli vatandaşı, Çanakkale gezisine gönderdi. Geziye katılacak olan engelli vatandaşların servis araçları ile tek tek evleri

GÜNDEM 7.08.2014 21:09:00 0
Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi ilçe sınırları içinde ikamet eden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyesi 40 engelli vatandaşı Çanakkale’ye geziye gönderdi.

 

ENGELLİLERİMİZ TEK TEK EVLERİNDEN ALINDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Belediyemizden engelli kardeşlerimize Çanakkale gezisi düzenlenmesi için talepte bulunduk. Konuyu Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da ilettik. Başkanımız sağolsun gerekli talimatları vererek bu isteğimizi kabul etti. İlçemizde ikamet eden 40 engelli vatandaşımızı tek tek evlerinden alarak, tüm engelli kardeşlerimizin görmek istediği Çanakkale’ye gönderdi. Gezimizde engelli vatandaşlarımız çok duygulandı ve mutlu oldular. Bizlere her konuda destek olan başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Her zaman bizlerin yanında oldular'' dedi.

 

HEPİMİZE ÖNEMLİ SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR

Bir ülkenin huzurunun, onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden biridir. Nüfusumuzun önemli bölümünü oluşturan engellilerin sorunlarına çözüm üretmek, toplumsal hayattaki etkinlik alanlarını genişletmek ve daha iyi hayat şartları sunmak devletin öncelikli görevleri arasında olsa da, bu konuda hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir'' diye konuştu.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN