Bahar: Biz cezalandırmayız ödüllendiririz

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar dün saat 11.15'te AK Partili Belediye Meclis üyeleri Melek Şen, Ali Dönmez, Nurettin Yekeler, Dilaver Durak ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri Kamil ÇetintaÅ

SİYASET 7.08.2014 21:07:00 0
Bahar: Biz cezalandırmayız ödüllendiririz

POLİKİNİK HİZMETLERİNDE YÜZDE 70 ARTIŞ OLDU

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necatiğ Karaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Çerkezköy Devlet Hastanesi olarak bir yılda geçen yıla göre polikinik hizmetlerinde yüzde 70 artış meydane geldi ve toplan 4 bin hastaya polikinik hizmeti verdik. Nüfus ile birlikte hastanemizde polikinik hizmetlerinde de artış yaşanıyor. Yeni binamız 200 yatak kapasiteli olarak planlandı ancak 280 yatağa kadar çıkabileceğiz. Yeni binamız hizmete girdiğinde son derece dananımlı yoğun bakım ve diyaliz üniteleri de hizmete girecek” dedi.

 

 

HASTANENİN MALİYETİ 50 MİLYON TL’Yİ BULACAK

Başhekim Karaoğlu yeni Devlet Hastanesi binasının çalışmalarının hızla devam ettiğini ancak Ramazan ayında çalışmaların biraz yavaş ilerlediğini ve bayram sonrası yeniden hızlandığını belirterek, “Yeni binamız 8bin 500 metrekare taban üzerine inşaatı başlanıldı 4+7 katlı olacak ve 8+1 ameliyethane olacak. Yeni binamızın her şeyi dahil olmak üzere 50 milyon TL’yi bulacağını tahmin ediyoruz. Yeni binamız aynı zamanda Çerkezköy’de en büyük kamu yatırımı olacak. Ayrıca yeni binamızda Ortapeti ameliyatı için de skopi denilen cihazımızda bulunacak. Önümüzdeki günlerde bu cihaz alınarak hizmete nsunulacak. Ayrıca yeni binamızda emarımızda olacak” diye konuştu.

 

GEÇİÇİ GÖREVLE HEKİM TALEP EDİYORUZ

Başhekim Uzm. Dr. Necati Karaoğlu hasta yoğunluğu nedeniyle hastaneye geçici görevle doktorlar talep ettiklerini belirterek, “Geçici olarak talep ettiğimiz hekimler sabah saat dokuzda göreve başlayarak aralıksız olarak saat 16.00’a kadar çalışıyorlar. Devlet Hastanesi olarak önceki yıllara göre dışarıya fazla hasta sevki yapmıyoruz. Ancak gerekli durumlarda dışarıya hasta sevki yapıyoruz. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin hastanemize yaptığı cihaz desteği nedeniylede ÇOSB Yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Şu anda yeni binamızda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüklenici firma binamızı 23 Nisan 2015 tarihine yetiştirmek için çalışıyor ve şu anda planlananda o .İnşallah Bu tarihte yeni binamızda hizmete vermeye başlayacağız. Ayrıca 2015 yılında Çorlu Devlet Hastanesine de paypast bölümü kurulacak” diye konuştu.

 

DEVLET HASTANEMİZİN HİZMETİNDEN MEMNUNUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da yaptığı konuşmada Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin bölgede en güzel sağlık hizmeti veren hastanelerden biri olduğunu belirtti. Bahar, “Çerkezköy Devlet Hastanemizin verdiği hizmetten son derece memnunuz. Bölgemizdeki hastaneler içinde en iyi sağlık hizmeti veren bir hastane olmasından gurur duyuyoruz. Bu hizmet görev yapan hekimlerimizin ve hastane personelinin özverili çalışmasının bir ürünüdür. Burada gördüğümüz kadarıyla herkez kendine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayretindedir. Bu nedenle şahsınızı ve şahsınızda hastanede görev yapan tüm personeli tebrik ediyoruz” dedi.

 

AK PARTİ CEZALANDIRMAZ ÖDÜL VERİR

Çerkezköy’de “AK Parti seçimi kazanamadı ve hastane inşaatını durduracak” diye dedikodu çıktığını söyleyen Bahar, “Böyle bir şey kesinlikle yok ve söz konusu dahi değil. Hastane inşaatımız sizlerinde belirttiği gibi hızla devam ediyor ve belirlenen tarihe de yetiştirilmeye çalışılıyor. Ayrıca gençlik Merkezi inşaatımız devam ediyor. Biz halkımızı cezalandırarak değil ödül vererek buralara geldik. AK Parti demek hizmet demek. Ak Parti her alanda halkımıza en iyi hizmeti sunmaktadır” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki partililer daha sonra Başhekim Uzm. Dr. Necati Karaoğlu ve Başhekim yardımcısı Dr. Kürşat Kopan ile birlikte yeni hastane inşaatında incelemelerde bulundular ve burada yüklenici firmanın yetkililerinden bilgiler aldılar.

 

Haber / Seyit SÜREN