Talihsiz kız son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de Gazimihal Mahallesi'nde yaşayan ve karaciğer nakil işlemi için helikopterle gittiği İstanbul yolunda, kalbinin durması sonucu hayatını kaybeden Gülçin Çam, son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 7.08.2014 20:57:00 0
Talihsiz kız son yolculuğuna uğurlandı

HAVADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji bölümünde 4 yıldır tedavi gören 24 yaşındaki Gülçin Çam, babası Abidin Çam’ın donör olarak kendi karaciğerinden vereceği parça ile hayata tutanmak için gün sayarken, dün akşam saatlerinde nakil için İstanbul Amerikan Hastanesi'ne helikopterle götürüldüğü sırada havada yaşamını yitirdi. Çam’ın, Edirne Muradiye Camii’nde kılınan cenaze namazına, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve çok sayıda kurum il müdürü katıldı. Acılı baba Abidin Çam, kızının helikopter ile Edirne’den İstanbul’a götürülürken havada vefat ettiğini dile getirerek, "Şişli semalarına geldiğinde kızımın vefat ettiğini bize bildirdiler" dedi.

 

KEŞKE DAHA ÖNCE BURADA OLSALARDI

Kızı Gülçin Çam’la son konuşmasını anlatan acılı baba, "Kendisine çok iyi olacağını söyledim. Tekrar sağlığına kavuşacağını söyledim. Çok memnun olmuştu. Çok sevinmişti. Ama o akşam ne yazık ki bizi göndermedikleri için yarım kaldı" diye konuştu. Edirne Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Makas da Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın aileyle çok yakından ilgilendiklerini hatırlatarak, "Geç kaldığımıza inanıyorum. Sayın valimiz de, belediye başkanımız da göreve yeni geldiler. Keşke daha önce burada olsalardı da işler böyle olmasaydı. Dernek olarak çok büyük üzüntü duyuyoruz" dedi.

 

Haber Merkezi