İleri: İnancımız tam

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Cüneyt İleri yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

GÜNDEM 7.08.2014 20:51:00 0
İleri: İnancımız tam

ŞEVK VE HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında basın açıklaması düzenleyen İleri, seçim çalışmaların büyük bir şevkle sürdüğünü ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olacağına inançlarının tam olduğunu belirtti. İleri, "Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı olarak, ilçemiz köy ve mahallelerinde seçim çalışmalarımıza büyük bir şevk ve heyecanla devam etmekteyiz” dedi.

 

12. CUMHURBAŞKANI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye 12 seneden beri büyük hizmetler yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyleyen İleri, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olacağına inancımız tam. Ülkesine gönülden sevdalı olan çok değerli Lüleburgazlı hemşehrilerimizin, kendileri ile aynı ülke sevdasını yüreğinde taşıyan, milletine hizmetkar olmayı kendisine düstur edinmiş, Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini bekliyoruz" dedi.

 

Haber Merkezi