Ünlü sanatçı tatil için Muratlı'ya geldi

Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden biri olan Ünlü Sanatçı Sanayi Mutlu, tatil için geldiği Muratlı'da akrabalarını ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

GÜNDEM 7.08.2014 20:44:00 0
Ünlü sanatçı tatil için Muratlı

GENÇLİĞİM BURDA GEÇTİ

Türk Sanat Müziği’nin ünlü isimlerinden biri olan Sanayi Mutlu, Muratlı’ya geldiğinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Sanayi Mutlu,  gençlik yıllarının geçtiği semti özlediğini belirterek, yıllarca birçok yerde ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaştığını söyledi. Eskiye kıyasla çok şeyin değiştiğini söyleyen Mutlu,  “Değişmeyen tek şey, dinleyicilerdeki Türk Sanat Müziği aşkı ve sevgisi” dedi.

 

TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NE GÖNÜL VERMİŞ BİRİYİM

İnsanların Türk Sanat Müziği’ne gösterdiği değerin gün geçtikçe artacağına inandığının altını çizen ünlü sanatçı, yaz aylarında yoğun ilgi gören turizm beldesi Kumbağ’daki yazlık evinde kaldığını dile getirdi. Yaz tatilini Kumbağ’da geçiren Mutlu, “Burada çok sayıda arkadaşa sahip oldum, benim gibi Sanat Müziği’ne gönül vermiş insanlar olduğu sürece onlar için bir şeyler yapma arzum hiçbir zaman dinmeyecek” dedi. Müzik çalışmalarının sürdüğünü de dinleyicilerine müjdeleyen Sanayi Mutlu, Muratlılılardan gelen istek besteleri de ayaküstü seslendirerek hemşerilerinin gönlünde bir kez daha taht kurmayı başardı.

 

Haber Merkezi