Şehir Mezarlığı'nın çehresi değişiyor

Kırklareli Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında şehir mezarlığı girişi düzenlenerek ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

GÜNDEM 7.08.2014 20:42:00 0
Şehir Mezarlığı

ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Konu ile alakalı açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kırklareli Şehir Mezarlığı girişinde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışma sayesinde giriş yeniden düzenlenerek, vatandaşların kullanımına daha sağlıklı bir şekilde sunulacak" diye konuştu. Belediye Başkanı Kesimoğlu, yaygın olarak ziyaret edilmesi dolayısıyla mezarlıkların durumunu önemsediklerini belirtti.

 

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Kesimoğlu, "Kaldırım çalışmamız tamamlanarak, sıcak asfalt en kısa zamanda atılacak. Şehir Mezarlığımıza giden yolda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerin çalışmaları devam ederken, otomatik sulama sistemi ve ağaçlandırma çalışması tamamlandı. Yapılan çalışmalar bitirildiğinde Şehir Mezarlığına ziyaretler daha rahat bir şekilde gerçekleştirilecek. Ayrıca vatandaşlarımızın mezarlıklarda fiziksel etkenler nedeniyle karşılaştıkları sorunlar gidereceğiz" dedi.

 

Haber Merkezi