Şarköy'de Beşiktaş rüzgarı esti

Trakya'daki Beşiktaş Dernekleri Şarköy'de buluştu. Şarköy Beşiktaşlılar Derneği'nin ev sahipliğinde, Trakya'da bulunan tüm dernek ve taraftarları bir araya getiren buluşmada, Beşi

SPOR 7.08.2014 20:35:00 0
Şarköy

ŞARKÖY’DE BULUŞTULAR

Türkiye’deki, tüm dernek ve taraftarları bir araya getirmeyi amaçlayan Kartalbakışı Düşünce Platformu üyeleri, bu hafta Şarköy’de siyah beyaz rüzgarlar estirdi.Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan beraberinde Eski Yönetici Behçet Ümitlen, Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Tümer, Disiplin Kurulu Üyesi Cevdet Fidan, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Erdal Diktaş, Divan Kurulu Üyesi Cemil Ulusel, Genel Kurul Üyesi Av. Şenol Caner, Genel Kurul Üyesi Ertuğrul Karsan, Beşiktaş Müze Müdürü Zülal Gök, siyah beyazlı ekibin unutulmaz oyuncularından Mehmet Ekşi, Sinema-Tiyatro Sanatçısı Kurtlar Vadisinin Tombalacısı Haldun Boysan ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Eski Başkanı Serdar Eskitürk ile birlikte Şarköy’e geldi.

 

ATATÜRK CADDESİ’NDE KOL KOLA YÜRÜDÜLER

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, Beşiktaş yöneticileri ve diğer misafirler, Şarköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Gürol dernek yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kongre üyeleri Ali Karaman, Zihni Adalı, Alican Karaman ve Beşiktaş taraftarları tarafından Çarşı Camii önünde davul-klarnet eşliğinde karşılandı. Beşiktaşlı yöneticiler ve Şarköy Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri toplu olarak davul-klarnet eşliğinde Atatürk Caddesi’nde kol kola yürüyerek dernek lokaline geldiler. Dernek Lokalinde bir süre dinlenen ve misafir edilen Beşiktaşlı yöneticiler daha sonra Trakya Beşiktaşlılar Dernekleri ile birlikte toplantının yapılacağı Deniz Restaurant’a geçtiler.

 

İL İL, İLÇE İLÇE GEZİYORUZ

Şarköy Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin ev sahipliğinde yapılan Deniz Restaurant’taki toplantıya Edirne, Uzunköprü, Gelibolu, Malkara, Lüleburgaz, Keşan, Çorlu, Tekirdağ, Çerkezköy ve Silivri Beşiktaş Dernekleri Başkan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. Oldukça coşkulu ve neşeli geçen toplantının sunumunu spor spikeri Erdem Ulus yaptı. Ulus, “Şarköy Beşiktaşlılar Derneğinin ev sahipliğinde yapılan bu toplantıya hepiniz hoşgeldiniz. Başkanımız Levent Erdoğan tarafından kurulan Kartal Bakışı Düşünce Platformu olarak il il, ilçe ilçe geziyoruz. Bu toplantılarda Beşiktaşın sorunlarını konuşuyoruz. Hepinize iyi eğlenceler dilerim” dedi. Ulus daha sonra toplantıya katılanları tanıttı.

 

ŞARKÖY’Ü SİYAH BEYAZ RENKLERE BOYAYACAĞIZ

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan ise “Biz kaynaşmasını bilen sevmeyi bilen taraftarların takımıyız. Şarköy Beşiktaşlılar Derneği ev sahipliğinde yapılan bu toplantıda başkan Ahmet Gürol kaynaşmamıza vesile oldu. Hepinize bu toplantıya katıldığınız için sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Beşiktaş’ın tarihi şampiyonluklarda doludur. Şampiyonluklar bizleri birleştirip gururlandırıyor. Bu toplantılara hepiniz canıgönülden katılıyorsunuz. Şarköy’deki çeşmeyi şampiyon olup Ahmet Başkanın önderliğinde siyah beyaz renklere boyayacağız. Hepinize bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum, sağ olun” diye konuştu.

 

DESTEK İSTEDİ

Beşiktaş’ın büyüklüğünü iyi günde kötü günde, dosta düşmana göstereceklerini söyleyen Levent Erdoğan “Tüm Türkiye’yi karış karış gezerek Beşiktaşlıları buluşturmaya ve birlikten kuvvet oluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Erdoğan, tüm dernek ve taraftarlardan Beşiktaş’a özellikle bu dönemde destek vermelerini istedi. Erdoğan’ın konuşmasından sonra toplantıya katılan Beşiktaş yöneticileri, İstanbul’dan gelen misafirler ve Trakya’daki Beşiktaş Dernek Başkanları sırasıyla birer kısa konuşma yaptılar ve gerek Beşiktaş gerek toplantı ile ilgili duygularını anlattılar.

 

GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU

Beşiktaşlılar daha sonra ellerinde bayraklarla büyük bir coşkuyla marşlar söylediler, sloganlar attılar. Bahadır Çalı ince saz ekibinin söylediği şarkılarla iyice coşan Beşiktaşlılar şarkılara eşlik ederek coşkunun doruğuna çıktılar. Toplantı, İstanbul’dan ve Trakya’dan gelen misafirlerin uğurlanması ile sona erdi. Böyle bir toplantının Şarköy’de yapılmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Şarköy Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Gürol, “Başkanımız Levent Erdoğan başta olmak üzere toplantıya katılan tüm Beşiktaş yöneticilerine, İstanbul’dan katılan misafirlere ve Trakya’daki dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Güzel bir toplantı oldu. Beşiktaşlılık ruhunu bu toplantıda bir kez daha yaşadık. Çok mutlu olduk” dedi.

 

Haber Merkezi