Albayrak: Herkes hizmeti sahiplenmeli

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sanayi bölgesi işadamlarıyla Belediye Meclis Salonu'nda toplantı yaptı.

GÜNDEM 6.08.2014 20:35:00 0
Albayrak: Herkes hizmeti sahiplenmeli

TEKİRDAĞ TARIM VE HAYVANCILIKTA ÜLKENİN ÖNEMLİ LOKOMOTİFİDİR

 

Genel Sekreter Murat Yazan, Danışman Neşet Erdoğan ile Fen İşleri daire Başkanı Oktay Çolpan ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Talat Akköse’nin de hazır bulunduğu toplantıda çalışmalarla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Herkes hizmeti sahiplenecek. O zaman hizmetler daha hızlı gelecek. Hiçbir mahalleyi ayırt etmeyerek her yere eşit hizmet götüreceğiz. Tekirdağ tarım ve hayvancılıkta ülkenin önemli lokomotifidir. Ayrıca diğer birçok alanda da önemli konumumuz var” dedi.

 

TEKİRDAĞ’IN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELMESİNİ İSTİYORUZ

 

Albayrak dumansız sanayi bölgesine yapacakları yatırımlarla o bölgenin daha iyi hale geleceğini söyledi. Kendilerinin Tekirdağ ekonomisine katkı sağlayan kişiler olduğuna dikkat çeken sanayiciler, “Özelikle yol, doğalgaz ve elektrik sorunumuzun çözülmesini ve şehrimize yakışır bir sanayi bölgesi olmasını, yatırım yapanlara destek verilmesini talep ediyoruz. Hep beraber hareket ederek Tekirdağ’ın cazibe merkezi haline gelmesini istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bize gösterdiği önem için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

6 KİŞİLİK KOMİSYON KURULDU

 

Toplantı sonrası sorunları rapor haline getirmek ve büyükşehir belediyesine sunmak için Tansel Özsoy, İlhami Özcan Aygün, Halil Bayol, Galip Öge, Erkan Pehlivanoğlu ve Bircan Paşaoğlu’ndan oluşan 6 kişilik komisyon kuruldu. Başkan Albayrak “Yol haritasını çok kısa zamanda belirleyerek fizibilite yapalım ve kısa zamanda sorunları çözelim” dedi. Albayrak çok kısa zamanda da Altyapı Koordinasyon Merkezi AYKOME’nin de kurularak faaliyete geçirileceğini dile getirdi.

 

Haber Merkezi