Baysan: AB Projelerine desteğe hazırız

Bulgaristan Edirne Konsolosu Rusko Görgiev ve Bulgaristan Avrupa Birliği Projeleri Genel Menajeri Zdravko Popov, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 6.08.2014 20:30:00 0
Baysan: AB Projelerine desteğe hazırız

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Gerçekleşen ziyarette Bulgaristan Edirne Konsolosu Rusko Görgiev ile daha önce Bulgaristan'ın Çek Cumhuriyeti Elçiliği görevinde bulunan ve halen AB Projeleri Menajeri olarak görev yapan Zdravko Popov, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Türkiye ve Bulgaristan arasında resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilebilecek projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

 

İLİŞKİLER DAHA DA GELİŞTİRİLMELİ

Misafir heyete Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Baysan, iki komşu ülke arasında ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem verdiğini ifade ederek, ileri tarihlerde gerçekleştirilecek AB projelerine imkanlar çerçevesinde her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Söz konusu ziyarette misafir heyete eşlik eden Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Trakya Sorumlusu ve Çorlu Belediye Meclis Üyesi Güner Çetin de yapılan konuşmaları tercüme etti.

 

Haber Merkezi