Baştuğ, kadın girişimcileri ziyaret etti

Edirne Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'na iade-i ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Baştuğ'u, Kadın Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan ve İcra

GÜNDEM 6.08.2014 20:28:00 0
Baştuğ, kadın girişimcileri ziyaret etti

KADIN GİRİŞİMCİLER ÖNEMLİ MİSYONLAR ÜSTLENDİ

 

Elmas Aslan, Emniyet Müdürü Baştuğ'un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. 15 kişiden oluşan Edirne İcra Komitesi üyeleri ile birlikte özveri ile çalışarak projeler ve çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Aslan, "Edirne Kadın Girişimciler Kurulu ilimizin kadınlarının kalkınması noktasında önemli misyonlar üstlenmiştir. Bizlerin amacı, özellikle bayan girişimcilerimizin sayısının artmasına katkıda bulunacak zeminleri oluşturup istifadelerine sunmak" diye konuştu.

 

DESTEKLERİNİZİ HER ZAMAN ARKAMIZDA HİSSEDİYORUZ

 

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Aslan, gerçekleştirdikleri çalışmalarda ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin desteklerini her daim arkalarında hissettiklerini söyledi. Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Emniyet Müdürü Baştuğ, Edirne’nin doğal tarihi güzelliğinin yanı sıra insanlarının da güzel olduğunu ve Edirne'de görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

Haber Merkezi