Şimşek: Seçimleri boykot ediyoruz

HEPAR Muratlı İlçe Başkanı Oğuz Murat Şimşek, yakın zamanda parti teşkilatının açılışını yapmayı planladıklarını ve ilk hedeflerinin Tekirdağ ilinden en az bir milletvekili çıkarma

SİYASET 5.08.2014 21:38:00 0
Şimşek: Seçimleri boykot ediyoruz

CHP’DEN AYRILMAMDA KILIÇDAROĞLU’NUN ETKİSİ OLDU

 

Önümüzdeki yerel seçimde belediye başkanlığını kazanarak bir ilke imza atmaya hazırlandıklarını ifade eden Şimşek, "Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çatı adayı olarak açıklanmasından sonra duyduğum rahatsızlıktan dolayı partimden istifa ettim. Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, '1930’daki Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetini değiştirmemiz gerekiyor' şeklindeki söylemlerinin CHP’den ayrılmamda etkisi olmuştur. Bunun yanında şimdiki Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 2007’deki AK Parti’nin aday adayı olması ve şimdi ise CHP’nin adayı olması, düşünceme ters düştüğü için istifa ettim" dedi.

 

YÖNETİM DEĞERLİ İSİMLERDEN OLUŞTU

 

Muratlı’nın güzel ve başarılı bir yönetime özlem duyduğunu belirten Başkan Şimşek, "HEPAR Muratlı İlçe Yönetiminin öncelikle CHP, daha sonra da MHP, AK Parti ve Demokrat Parti’nin de içinde bulunduğu çok değerli, dürüst, sevilen ve saygı duyulan isimlerden oluştuğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca parti binamızın da herkesin rahatlıkla gelebileceği, kendilerini rahat hissedebileceği bir ilçe binası olacağı müjdesini şimdiden verebilirim" dedi.

 

AÇILIŞI PAŞA İLE BİRLİKTE YAPACAKLAR

 

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ile birlikte parti binalarını açacaklarını dile getiren Şimşek, "Büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kitleyle, bunun yanında toplumda güven sağlamış büyüklerimizin katılımıyla teşkilatımızı kuvvetlendirip, herkesin imrenerek bakabileceği, siyasi çıkar gözetmeksizin tüm üyelerimizin ve sempatizanlarımızın çalışacağı bir siyasi parti oluşturarak başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Ayrıca şu an için 16 ile 40 yaş grubundaki kişilerle oldukça iyi diyaloglarımız oluştu. Yine bunun yanında büyüklerimizden de destek alarak Muratlı içindeki oluşumumuzu birbirimize kenetlenerek en iyi şekilde tamamlamayı ve hedeflerimize ulaşmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN’IN YANLIŞ OLMASI İHSANOĞLU’NUN DOĞRU OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ

 

Gerçek Atatürkçülüğü ve Türkiye Milliyetçiliği’ni asla bırakmayacaklarını, bunun savaşını sonuna kadar sürdüreceklerini kaydeden Oğuz Şimşek, "Siyasi parti genel başkanlarının bizlere dayatmacı tavırlarından dolayı Cumhurbaşkanlığı seçimini HEPAR olarak boykot ediyoruz. Çünkü hiçbir adayın Atatürkçü düşünceyi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin toprak bütünlüğünü tamamıyla temsil etmediği kanaatini taşıyoruz. Eklemek gerekirse, Tayyip Erdoğan’ın yanlış olması, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun doğru isim olması anlamına gelmez" dedi.

 

Haber Merkezi