Kadınlar, İhsanoğlu için pazarda stant açtı

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları yönetimi ile Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Kadın Kolları yönetimi halk pazarÄ?

SİYASET 4.08.2014 22:18:00 0
Kadınlar, İhsanoğlu için pazarda stant açtı

Kapaklı Halk Pazarı’nda Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için stant açan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları yönetimi ile Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Kadın Kolları yönetimi Pazar esnafına broşür dağıttı.

 

BU SEÇİM ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

 

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde olduğu gibi Kapaklı’da da 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Gerek iktidar partisi, gerekse muhalefet partileri, destekledikleri Cumhurbaşkanı Adayı için mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak oy istiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çeken siyasi parti temsilcileri, ülkenin kaderinin bu seçimle belirleneceği yönünde açıklamalarda bulunuyor.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

 

Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında CHP ve MHP Kapaklı Kadın Kolları yönetimleri, soluğu Kapaklı Halk Pazarı’nda aldı. Seçimlere bir haftadan az bir süre kala halk pazarında açtıkları stantta Ekmeleddin İhsanoğlu’nun broşürlerini dağıtan kadınlar, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çekti. Kapaklı’da ikamet eden CHP ve MHP’li kadınlar, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı için biçilmiş kaftan olduğunu belirterek, vatandaşlardan ve esnaftan oylarını İhsanoğlu’na vermelerini istedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ