Hesap kavgasına 2 tutuklama

Marmara Ereğlisi'nde alkollü bir lokantada hesap tartışması nedeniyle çıkan kavgada işyeri sahibi Çayan Balki öldürülmüş, çalışanlardan Yusuf Safu ise ağır yaralanmıştı. Çıka

GÜNDEM 4.08.2014 22:05:00 0
Hesap kavgasına 2 tutuklama

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

Olay, Marmara Ereğlisi’ne bağlı Sultanköy Mahallesi Sahili'ndeki alkollü bir lokantada meydana geldi. İddiaya göre Özhan S. ile Gökhan K., eşleri Hatice S. ve Arife K.'yla birlikte işyerinde alkol alıp yemek yedikten sonra hesabı istedi. 58 TL için gelen hesaba itiraz edilmesi üzerine 4 müşteriyle işyeri sahibi Çayan Balki arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çayan Balki bıçaklanarak öldürülürken, çalışan Yusuf Safu ağır yaralandı.

 

4 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI

 

Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan 4 şüpheliden Gökhan K. ve Hatice S. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, Özhan S. ve Arife K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan Hatice S. İstanbul Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne, Gökhan K. ise Silivri Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi