Albayrak vatandaşın sorunlarını dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hemit, Kürtüllü, Pirinççeşme, Şahin ve İbrice Mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 4.08.2014 22:02:00 0
Albayrak vatandaşın sorunlarını dinledi

MAHALLE SAKİNLERİYLE SOHBET ETTİLER

 

Hemit, Kürtüllü, Pirinççeşme, Şahin ve İbrice Mahallelerindeki kahvehanelerde gerçekleştirilen ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Cömert, Belediye Meclis Üyelerinden Recai Örs ve mahalle muhtarları katıldı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyip, sorunların en kısa zamanda giderileceğini belirtirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi.

 

SORUNLARINI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYORLAR

 

Teski’nin faaliyetleri hakkında da bilgiler veren ve Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin en ücra köşesine kadar hizmet götüreceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelere bağlı mahallelerde ziyaretleri devam ettirdiklerini, bundan sonra da sık sık vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirtti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise Malkara’ya bağlı mahallelerde ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini ve bu ziyaretler kapsamında vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek o yönde çözüm ürettiklerini söyledi. Mahalle sakinlerine Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ve projelerini anlatan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ayrıca Malkara’ya yapılacak olan et entegre tesisi hakkında da bilgiler verdi.

 

MODERN ET ENTEGRE TESİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

 

Malkara’nın et ve süt üretiminde Tekirdağ’ın merkezi olduğunu, 11 ilçeden daha fazla üretim yapıldığını ve bu sebeple Malkara’ya Trakya’nın en modern et entegre tesisini kuracaklarını anlatan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, et entegre tesisi için projelerin hazır olduğunu, Büyükşehir Belediye Meclisinden de onay kararının çıktığını ve 2015 yılının Ocak ayında da Trakya’nın en modern et entegre tesisi için çalışmaların başlayacağını belirtti. Hemit, Kürtüllü, Pirinççeşme, Şahin ve İbrice Mahallelerindeki vatandaşlar, gerçekleştirilen ziyaret için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a memnuniyetlerini ifade etti.

 

Haber Merkezi