Öztrak: Sırtımızdaki kamburdan kurtulacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ilk turda seçimi kazanarak Türkiye'nin sırt?

SİYASET 4.08.2014 21:39:00 0
Öztrak: Sırtımızdaki kamburdan kurtulacağız

KAVGAYI DURDURMAK YERİNE DAHA DA İLERİ GİDİYORLAR

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ’da gerçekleştireceği miting öncesi CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Öztrak, "İstikrara en fazla ihtiyacımız olduğu bu dönemde AK Partililer kendi içerisinde kavgalılar. Kavgayı durdurmak yerine daha da ileri gidiyorlar. ‘Paralelle uğraşacağım, haklarında soruşturma açacağım’ deyip duruyorlar. Kendi milletiyle kavgalı, korkulu bir adayın bu memlekete hiçbir şekilde istikrar getirmesinden bahsedilemez” dedi.

 

TÜRKİYE 12 YILLIK STATÜKODAN KURTULACAK

 

CHP olarak diğer partilerle birleşerek Türkiye’de huzuru ve güveni getirecek alternatif bir aday belirlediklerini söyleyen Öztrak, “Seçimde tatilde olan vatandaşlarımızı da oy kullanmaya davet ediyorum. Gerekli katılım sağlandığı halde bu iş birinci turda bitecektir. Uzlaşı adayı yüzde 50’nin üzerinde oy alacaktır. Türkiye sırtındaki kamburdan, 12 yıllık statükodan 10 Ağustos’ta birinci turda kurtulacaktır. Vatandaşlarımızı oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

 

Haber Merkezi