Vali, başarılı operasyonları altınla ödüllendirdi

Jandarma ve Emniyet güçlerine bağlı birimlerin ortaklaşa düzenledikleri uyuşturucu operasyonları sonucu çok başarılı olduklarını belirtan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, kendilerini, yarım altın ve takdir

GÜNDEM 4.08.2014 21:01:00 0
Vali, başarılı operasyonları altınla ödüllendirdi

10 GÜNDE 4 AYRI OPERASYON DÜZENLENDİ

 

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Valiliği'nde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakkı Çetin, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Jandarma ve Emniyet birimlerinde görev yapan personeller ve çok sayıda basın mensubunun katılımı ile basın toplantısı düzenledi. Edirne düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına yönelik düzenlenen toplantıda konuşan Vali Şahin, 15-25 Temmuz tarihleri arasında yapılan 4 ayrı operasyonda görev alan ekipleri, başarılarından dolayı tek tek kutlayarak, kendilerine ‘yarım altın’ ve takdir belgesi takdim etti.

 

5 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 15-25 Temmuz tarihleri arasında yapılan 4 ayrı operasyonda çok iyi neticeler alındığını belirterek, “4 ayrı operasyonda, gerek jandarma gerekse emniyet, zaman zaman birlikte zaman zaman münferiden yapmış oldukları operasyonlarda, çok iyi neticeler alınmıştır. 15 Temmuz’da yapılan operasyonlarda, 2 bin 320 adet uyuşturucu hap, 1,5 kg bonzai ele geçirildi ve 3 kişi tutuklandı. 19 Temmuz’da ise Kapıkule Sınır Kapısı’nda bulunan x-ray cihazı kontrollerinde, 62 kg 130 gr eroin ele geçirilmiş ve 2 kişi tutuklanmıştır” dedi.

 

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTILAR

 

Operasyonlarda gümrük memurlarının gayretlerinin de yadsınamaz olduğunu dile getiren Vali Şahin, “Bu operasyonları gerçekleştiren başlarındaki komutanımı, müdürümü, amirlerimi ve memurlarımı kutluyorum. Kendilerinin bu operasyonlar ile güzel hizmetlere imza attıklarını söylüyorum. Çünkü bunlar nice kapıları nice insanları yok edecek, insanlıktan çıkaracakken, onları yakalayıp bu piyasada etkin bir rol oynamışlardır. Ben kendilerine son derece teşekkür ediyorum. Bizleri son derece memnun ettiler. İnanıyorum ki bundan sonraki çalışmalarında yine hızla olarak devam edecektir. Kimseye göz açtırılmayacaktır” açıklamalarında bulundu.

 

İHA