Yüceer, çatı adayı için destek istedi

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvayan ve Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek toplamak için Kapaklı'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Me

SİYASET 4.08.2014 00:03:00 0
Yüceer, çatı adayı için destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi çalışmaları kapsamında önceki akşam Kapaklı’ya geldi.

 

PARTİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, önceki gün saat 16.00’da partisinin Kapaklı İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Candan Yüceer, burada CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Kemal Kenar, İlhan Çetinkaya, Erol Özkan ve Muzaffer Yıldıran, CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkan Vekili Doğan Altıntaş ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.  

 

İHSANOĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

 

CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir süre sohbet eden Candan Yüceer, daha sonra Pınar Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Dr. Candan Yüceer, yaklaşan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çekti. Candan Yüceer, Kapaklı esnafından Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermesini istedi.  Candan Yüceer, yaklaşık 2 saat süren Kapaklı ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ