Eşi ve oğlunun katil zanlısı olarak gözaltına alındı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ayvalı Köyü'ndeki evine dün gece gelen 51 yaşındaki Ensar Şentürk, eşi 51 yaşındaki Şenay Şentürk ve 17 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin

GÜNDEM 3.08.2014 23:36:00 0
Eşi ve oğlunun katil zanlısı olarak gözaltına alındı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde evinde oğlu ile birlikte cesedi bulunan Şenay Şentürk'ün eşi Ensan Şentürk, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

 

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

 

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı Ayvalı Köyü Çağrı Konakları'ndaki evinde oğlu 17 yaşındaki Ahmet Bedrettin ile birlikte cesedi bulunan 51 yaşındaki Şenay Şentürk'ün cinayet şüphelisi olarak eşi 51 yaşındaki Ensar Şentürk gözaltına alındı. Lüleburgaz'da özel bir hastanenin ortağı ve başhekimi olan Ensar Şentürk jandarmadaki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Ensar Şentürk ifadesinde, dün saat 17.00 sıralarında eve geldiğinde eşini ve oğlunun cesetleriyle karşılaştığını, kendisine ait tabancayı da cesetlerin yanında bulduğunu söyledi. Ensar Şentürk jandarmadaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

 

SİLAH SESİ DUYMADIK

 

Ayvalı Köyü Çağrı Konakları'nda oturan site sakinleri hiçbir silah sesi duymadıklarını anlattı. Site sakinlerinden Ragıp Yılmaz, "Biz olayı Ensar beyden öğrendik. Daha sonra buraya ambulans ve jandarma geldi. Silah sesi duymadık. Gerçekten ilginç bir olay" dedi. Annesiyle birlikte öldürülen Ahmet Bedrettin Şentürk'ün arkadaşı 16 yaşındaki Enis Birtan, "Olayın olduğu söylendiği saatlerde hiç silah sesi duymadım. O gün bahçelerine girdim, köpekleriyle oynadım. Şenay ablanın güneşe alerjisi olduğu için dışarı çıkmıyordu. Ahmet de genelde evdeydi. Durumu Ensar ağabeyden öğrendik. Merak ettim gidip eve baktığımda salonda Ahmet ve annesinin yerde yattığını, ortalarında da Kuran-ı Kerim ve silah olduğunu gördüm. Çok üzüldük, hala şoktayız" dedi.

 

Haber Merkezi