10 ay sonra duraklarına kavuştular

Kapaklı'ya bağlı Erbay Caddesi sakinlerinin uzun süredir belediyeden talep ettiği ve geçtiğimiz hafta temeli atılan minibüs durağı vatandaşın hizmetine açıldı.

GÜNDEM 1.08.2014 19:33:00 0
10 ay sonra duraklarına kavuştular

DİLEKÇEYE BİR GÜN SONRA CEVAP VERİLMİŞTİ

 Yaklaşık bir yıl önce Kapaklı Belediyesi’ne dilekçe ile müracaatta bulunan bölge halkı, Erbay Caddesi ve Yıldız Caddesi’nin kesiştiği nokta ile Erbay Caddesi ve Mithat Paşa Caddesi’nin kesiştiği nokta arasında en az 2-3 minibüs durağı konulması gerektiğini gündeme getirmişti. Konuyla ilgili verilen dilekçeye yalnızca bir gün sonra cevap veren Kapaklı Belediyesi yetkilileri, ‘Erbay Caddesi ile Balcı Sokağın birleştiği köşeye durak konulması öneriniz dikkate alınmış olup, en kısa sürede gerçekleştirilecektir’ açıklamalarında bulunmuştu.

SERPİL SEVGİ SÖZÜNÜ TUTTU

2013 Eylül Ayı’ndan beri kendilerine cevap olarak verilen dilekçenin gereğinin yapılmasını bekleyen Erbay sakinleri 10 ay boyunca herhangi bir çalışma yapılmaması üzerine tekrar Kapaklı Belediyesi’nin yolunu tuttu. Burada Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi ile görüşen Erbay Caddesi sakinleri, Serpil Sevgi’den gerekenin yapılacağı yönünde söz alınca evlerinin yolunu tuttu. Sevgi, verdiği sözü tutarak, yalnızca birkaç gün sonra minibüs durağının temelinin atılmasını ve halkın hizmetine açılmasını sağladı.

Haber / Ahmet KILAVUZ