Emniyet'ten 20 bin paket kaçak sigara operasyonu

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri son zamanlarda yapılan en büyük kaçak sigara operasyonuna imza atarak 20 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili de bir şahıs göz

GÜNDEM 31.07.2014 18:54:00 0
Emniyet

20 BİN PAKET YAKALANDI

Çerkezköy’de  kaçak sigara satışını önlemek adına büyük bir mücadele örneği sergileyen Asayiş Büro Amirliği Ekipleri kaçak sigara satıcılarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bir ihbarı değerlendiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi Hamam Sokak’ta bir depoya operasyon düzenleyerek yaptığı aramalar sonunda 20 bin paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

GÜMRÜĞE TESLİM EDİLDİ

Kaçak sigara satışıyla ilgili olarak gözaltına alınan E.Y isimli şahıs ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, kaçak sigaralara da el konuldu. Yapılan baskında ele geçirilen kaçak sigaralar Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyette ifadesi alınan E.Y’ye idari para cezası uygulanarak serbest bırakıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara satışını önlemeye yönelik mücadelelerin devam edeceği belirtildi.

Haber/Faik Onur KAYA