Aşut, " 108 ihtiyaç sahibi ailenin erzak ihtiyacını karşıladık"

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut dün yaptığı açıklamada Kızılay Çerkezköy şubesi olarak Ramazan ayı boyunca vatandaşların erzak yardımlarıyla toplam 108 ihtiyaç sahibi a

GÜNDEM 31.07.2014 17:06:00 0
Aşut,

“DUYARLI VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut,Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında geleneksel olarak ihtiyaç sahibi ailelere başlattıkları erzak yardımı kampanyasında vatandaşların duyarlı olduğunu belirtti. Başkan Aşut, “Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak her yıl Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimiz için başlattığımız erzak yardımı kampanyamız bu yılda ilgi gördü. Duyarlı vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere aldıkları erzak paketlerini kurumumuza teslim ettiler bizde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi aillere bu erzak paketlerinin dağıtımını yaptık.ramazan ayı boyunca kampanyamız Kipa Çerkezköy Alışveriş Merkezinde açtığımız stantta gerçekleştirdik. Kampanyamıza destek veren ve katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha çok ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmayı hedefliyoruz.”dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA ÇOK İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut,KİPA Alış veriş Merkezinin de stant açmalarında kendilerine destek verdiğini belirterek KİPA yöneticilerine de destek ve katkıları nedeniyle  Kızılay adına teşekkür etti.Başkan Aşut,Kipa’da Ramazan ayı boyunca açtıkları yardım kampanyası süresince stantlarda hiçbir üCret almadan görev yapan yardımseverlere de teşekkür etti.Başkan Ertan Aşut, “bu yılki erzak yardımı kampanyamızda hedefimiz en az 100 ihtiyaç sahibine yardım etmekti. Yapılan yardımlarla hedefimizi aştık ve önümüzdeki yıl daha çok ihtiyaç sahibi aileye yardım etmek olacak. Kampanyamıza Çerkezköy ve Kapaklı’dan katılarak destek veren yardımseverlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Sağ olsunlar. Bu kampanyamızda bizlerin yanında oldular. Duyarlılıkları bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

Haber/Seyit SÜREN