Sultanköy iftarda buluştu

Marmaraereğlisi Belediyesi mahalle iftarlarının sonuncusunu Sultanköy'de gerçekleştirdi. Başkan İbrahim Uyan, "Öncelikli acil hizmetlerimizi şu an için gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günler

GÜNDEM 25.07.2014 18:49:00 0
Sultanköy iftarda buluştu

 VATANDAŞLAR KATILDI

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeklerinin sonuncusu Suntanköy’de yapıldı. Katılımın yüksek olduğu iftar yemeğine Sultanköylüler ve yazlıkçılar büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, CHP İlçe Başkanı Hakan Turan, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SU BEDELLERİ DÜŞÜRÜLDÜ

İftar yemeğine katılanlarla tek tek ilgilenen Başkan İbrahim Uyan vatandaşlardan gelen talepleri de büyük bir dikkatle dinleyerek gereğinin yapılacağı sözünü verdi. Başkan Uyan iftar sonrası yaptığı konuşmada Sultanköy’de doğalgaz ölçümlerinin bittiğini ve yakında çalışmaların yoğunlaşacağını söyledi. Uyan, “Yeni dönemde büyükşehir olduk ve bununla birlikte özellikle su fiyatlarında artış oldu. Vatandaşlarımızın bu fiyat tarifesine tepki göstermesi gayet normal. Bizlerde bununla ilgili günlerdir çalışmalar yapıyoruz ve toplantılar yapmaktayız. En sonunda bugün itibariyle 90 lira olan tarifenin 50 lira olmasını sağladık. Vidanjör hizmetinde de alınan yüksek ücret aşağıya çekildi” dedi.Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün ise yaptığı konuşmada Marmaraereğlisi ilçesi için gereken her şeyin yapıldığını ve kendisinin de bu hizmetler adına tüm desteği verdiğini ifade etti. Yemek sonrası da vatandaşlar uzun süre İbrahim Uyan ile sohbet ettiler. Uyan gösterilen ilginin kendisine değil, yapılan hizmetlere olduğunu aktarırken, “Bizler bu hizmetler için buraya geldik. Hizmet yapmasak kimse bize bu kadar sevgi ve ilgi göstermez” diye konuştu.

Haber Merkezi