Bayramlaşma programı belli oldu

Kapaklı'da Atatürk Mahallesi'nde bulunan Recep Güven Parkı'nda gerçekleştirilecek olan Ramazan Bayramı Kutlama Programı saat 10.00'da başlayacak.

GÜNDEM 25.07.2014 16:09:00 0
Bayramlaşma programı belli oldu

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET EDECEK

Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 28 Temmuz Pazartesi günü Recep Güven Parkı’nda kamu kurum ve kuruluşları ile Kapaklı Belediyesi’nin katılacağı bayramlaşma merasiminde Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu vatandaşlarla bayramlaşacak. Bayramlaşmanın ardından ise, Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar ‘kendi inisiyatifleri doğrultusunda’ şehit ailelerini ziyaret edecek.

BAYRAMLAR HOŞGÖRÜNÜN ÖNE ÇIKTIĞI MÜSTESNA GÜNLERDİR

Ramazan Bayramı öncesi yaptığı açıklama ile başta Kapaklı halkı olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Dini bayramlar, halkımızın heyecanla beklediği, büyük bir coşkuyla kutladığı, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdirildiği, sevgi saygı ve hoşgörünün öne çıktığı müstesna günlerdir. Bayramlar karşılıklı sevgi ve saygıyla bizleri bütünleştirip kaynaştıran, birbirimize daha çok yakınlaştıran insanlarımız arasında sevinç, coşku ve barış rüzgarlarının yayıldığı ulvi bir atmosferdir” dedi.

HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

Ramazan Bayramı gibi özel günlerin insanların huzur ve mutluluk yolunda ilerlemesine vesile olmasını temenni eden Kaymakam Kuzulu, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm mesai arkadaşlarımın, adli ve askeri erkanın, güvenlik kuvvetlerimizin, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerinin, mahalle muhtarlarının, değerli basın mensuplarının ve aziz Kapaklılı vatandaşlarımın Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlık başarı ve mutluluk dileklerimle en içten selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KILAVUZ