Mandalı: Çağdaş bir Kapaklı için çalışıyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilmekte olan asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

GÜNDEM 24.07.2014 18:59:00 0
Mandalı: Çağdaş bir Kapaklı için çalışıyoruz

DİLSİZ DE MANDALI’YA EŞLİK ETTİ

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçenin muhtelif noktalarında yürüttüğü asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı İrfan Mandalı,”Bugün Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Seçkin Dilsiz'le birlikte asfalt yol çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Asfalt yol yapım çalışmaları Atatürk Mahallesi, Aynur Caddesi ve Nasrettin Hoca Caddesi ve Fatih Caddesi ile bu caddelere bağlı sokaklarda devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi durmadan, bıkmadan, usanmadan, daha modern ve çağdaş bir Kapaklı için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HALK MEMNUN

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yollarda gerçekleştirilen asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirterek, “Her zaman söylediğim gibi yol, bir şehir için medeniyet göstergesidir. Şehirlerin gelişmişliği, sahip olduğu ulaşım olanaklarının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu kapsamda Kapaklı’da ki bütün yolları asfaltlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Haber / Gökhan YILMAZ