Belindir İl Başkan yardımcılığına atandı

Veliköy Belediye Eski Başkanı Hanifi Belindir önceki gün yapılan İl Teşkilatında yapılan toplantı sonunda AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

GÜNDEM 23.07.2014 18:25:00 0
Belindir İl Başkan yardımcılığına atandı

İLÇE KOODİNATÖRLÜĞÜ DE DEVAM EDECEK

 

Ahmet Akçay başkanlığında oluşturulan AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nin görev dağılımına gitmesi ile birlikte Kapaklı İlçe Koordinatörlüğü’ne atanan Hanifi Belindir,son yapılan toplantının ardından  AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 21 Temmuz tarihi itibariyle görevine başladığını kaydeden Belindir, Kapaklı İlçe Koordinatörlüğü görevini de devam ettirdiğini dile getirdi.

 

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

Hanifi Belindir AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu ve bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğini ve partisinin daha iyi yerlere gelmesi için her zaman olduğu gibi yine özverili şekilde çalışacağını belirtti. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı konusundaki belirsizlik hakkında da açıklamalarda bulunan Belindir “ Konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın Başkanını Ankara belirleyecektir” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN