Barın yeni görevine başladı

Kadir Yırtar'dan boşalan Kapaklı İlçe Emnşiyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Ali Barın, dün itibariyle yeni görevine başladı.

GÜNDEM 21.07.2014 17:59:00 0
Barın yeni görevine başladı

MESLEKTEKİ 20’NCİ YILINI GERİDE BIRAKTI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü olarak gazetemize açıklamalarda bnulunan Mehmet Ali barın, mesleğe 1994 yılında İstanbul’da başladığını belirterek, “İstanbul’da 12 yıl, Bingöl’de 3 yıl ve Çanakkale’de de 5 yıl görev yaptıktan sonra Kapaklı’ya atandım” dedi. Bugüne kadar Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Polis Merkezi, Çocuk Şube, İlçe Şube ve Güvenlik Şube gibi mesleğin çeşitli birimlerinde hizmet eden Mehmet Ali Barın evli ve iki çocuk babası.   

EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİDİR

Kapaklı’nın yeni bir ilçe olduğuna vurgu yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, “Vatandaşla el ele vererek yeni kurulan ilçemize en iyi hizmeti verebilmek adına elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Teslim aldığım bayrağı daha ileri taşıyabilmek adınavar gücümüzle çalışacağız. En önemli önceliğimiz halkın huzur ve güvenliğidir” ifadelerini kullandı.

PERSONELİN MORAL MOTİVASYONUNU EN ÜST DÜZEYDE TUTACAĞIZ

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçedeki diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarının altını çizen Mehmet Ali Barın, “Bu kapsamda personelimizin moral ve motivasyonunu da en üst seviyede tutarak halkın huzur ve güvenini temin edebilmek adına meslektaşlarımızla birlikte en iyi hizmeti verme gayretinde olacağız” dedi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ