Mahalle iftarları devam ediyor

Ramazan Ayı dolayısıyla ilçenin her mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar yapmayı planlayan Çerkezköy Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde de iftar sofrası kur

GÜNDEM 20.07.2014 16:56:00 0
Mahalle iftarları devam ediyor

VATANDAŞLA BİRLİKTE ORUÇ AÇTI

Kızılpınar Mahallesi, Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Bağlık Mahallesi’nde kurduğu iftar sofralarında vatandaşlarla oruç açan Çerkezköy Belediyesi, diğer mahallelerde de iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Cuma akşamı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde iftar sofrası kuran Çerkezköy Belediyesi, bir gün sonra da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinleri ile birlikte oruç açtı. 

7’NCİ İFTAR SOFRASI İSTASYON’DA KURULDU

İftar programlarında vatandaşa kendi elleriyle yemek dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, halkla iç içe olmaktan ve onlarla birlikte oruç açmaktan duyduğu mutluluk ve memnniyeti dile getirdi. İftar programlarında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, belediye meclis üyeleri Nihat Mıstık ve Uğur Erem de hazır bulundu. Çerkezköy Belediyesi Pazar akşamı da İstasyon Mahallesi’nde iftar sofrası kurararak vatandaşlarla birlikte oruç açtı. 

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN