Vali Şahin'i bando takımı ile karşıladı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a iade-i ziyarette bulundu. Vali Şahin, belediye bahçesine ayak basar basmaz bando sesi yükseldi.

GÜNDEM 18.07.2014 17:41:00 0
Vali Şahin

HAYRAN KALDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, makamında ziyaret eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, belediye binasını gezerek, Atatürk Odası’nı ziyaret etti. Edirne şehrinin Valisi olarak görev yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Dursun Ali Şahin, belediye binasında bulunan

Hasan Rıza tabloları ve Atatürk Odası’na hayran kaldığını belirtti.

“DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Sayın Vali’miz oldukça gayretli, çalışkan ve Edirne’mize bir şeyler yapma arzusu içerisinde. Bu açıdan bakıldığı zaman Edirne’ye katkıları olacağına inanıyorum. Birlikte çalışacağız. Çünkü hepimizin ortak alanı Edirne. Edirne’ye katkı sunmak, Edirne’yi büyütmek zenginleştirmek için el birliği ile çalışmaya gayret göstereceğiz. Valimiz Sayın Dursun Ali Şahin, çok tecrübeli bir o kadar da Edirne'miz için bir şeyler yapma gayreti içerisindeler. Valimiz Sayın Şahin ile birlikte çalışmalarımızı sürdürerek Edirne’mizi daha iyi yerlere getireceğiz" dedi. Ziyaret sonunda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Dursun Ali Şahin’e tablo hediye etti.

 

Haber Merkezi