"Biz MHP olarak milletin işaretine uyduk"

Çerkezköy'deki MHP'liler ve ülkücüler Beyzade Çay Bahçesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

GÜNDEM 17.07.2014 15:13:00 0

PARTİLİLER KATILDI 

İftar yemeğine MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Erdem Karakoç, MHP Tekirdağ İl Eski Başkanı Yunus Meral, Çerkezköy İlçe Eski Başkanlarından Mustafa Ordu ve Celalettin Macit, Karaağaç Belediye eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, MHP Çerkezköy Eski Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Temel, MHP Çorlu İlçe Eski Başkanı Saral Sarıalioğlu, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

 

 

“MİLLETİN İŞARETİNE UYDUK”

Açılan iftarın ardından ilk olarak konuşma MHP Kurucu İlçe Başkanı Celalettin Macit konuşma gerçekleştirerek “Yemek bahane. Birlik beraberlik şahane. Yemeğe katılanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuşan MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Erdem Karakoç” Liberal Demokrat Partisi ve Büyük Birlik Partisi de Cumhurbaşkanı Ekmelettin İhsanoğlu’nu destekleme kararı aldı. Siyaset millete göre yapılır. Partiler milletin işaret ettiği yerde durmak zorundadır. Biz MHP olarak milletin işaretine uyduk” açıklamasında bulundu.

“EN GÜZEL CEVABI VERMİŞTİR”

Karakoç” Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu pek çok özelliğe sahiptir.  57 İslam örgütünün İslam İşbirliği Örgütünde görev almış bir insan.1970’te Bağbuğumuz Alparslan Türkeş ile Kabe’ye giden bir insandır. Mevcut başbakan pkk ve onun partisini alarak yola devam edecek. Diğer tüm partiler Ekmel bey diyecek. Kanaat önderi olan herkes Ekmel beyi dikkate alıyor, O’nun ekmeğin, birliğin, beraberliğin simgesi olduğunu düşünüyor. İnşallah hayırlısı olacak. Tayyip Erdoğan ‘Bu çatının temeli yok’ dediğinde, ‘Bilinmelidir ki bu çatının temelinde ecdad ruhları, şehit nurları ve sancağında da kahraman ırkının kanları var’ diyerek en güzel cevabı vermiştir” diye konuştu.

“DEVLETİN DESTEĞİ LAZIM”

Türkmenler için yardım kampanyası başlattıklarını kaydeden Karakoç” Bu kampanya maddiyattan çok manevi köprülerin kurulması açısından önemlidir. Orada ‘Bizim için yüreği atanlar var. Manevi köprülerin kurulmasına vesile olan bu çalışmanın eksilmeden devam etmesi gerekiyor. O insanların nefes alması, Türkiye’nin devlet desteğini alması lazım” diye konuştu.

Haber/Gökhan YILMAZ