Sponsora formalı teşekkür

Kapkalıspor yönetimi tarafından kulübe destek olan sponsor firmalara forma takdimi devam ediyor. Kapaklıspor yönetimi son olarak kulübün forma sponsoru olan Genç Karadeniz Mobilya sahibi Şükrü Genç'e forma hed

SPOR 15.07.2014 16:02:00 0
Sponsora formalı teşekkür

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Genç Karadeniz Mobilya sahibi Şükrü Genç’e forma teslim töreninde Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Pandir ile Kulüp Antrenötleri Abdullah İşar ve Ercan Yılmaz da hazır bulundu.  Kendisineüzerinde isminin yazılı olduğu ve memleketi Ordu’nun plakası olan 52 numaralı formanın hediye edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Karadeniz Mobilya sahibi Şükrü Genç, “Kapaklıspor’a 7-17 yaş grubu takımlarımıza forma sponsoru olmuştuk. Kapaklıspor’un başarısı için bundan sonraki süreçte de desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kapaklıspor’a katkılarından dolayı Şükrü Genç’e teşekkür eden Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Nurten Pandir, “İlçemizde ağırlıklı olarak yaşayan ailelerin birçoğu fabrikalarda çalışıyor. Bu nedenle aileler gençlerimize yeterince zaman ayıramıyorlar. Bizler de kulüp olarak bu boşlukta gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için ve Kapaklı’da sporun sevdirilmesi için elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kulübümüze katkılarından dolayı Şükrü Genç’e de teşekkür ediyor, diğer esnaflarımızı da spora destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SEMİNERE DAVET ETTİ

Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz ise yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza destek, Geleceğimize destek kampanyası çerçevesinde 21 Temmuz Pazartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda tüm minik sporcularımız için kötü alışkanlıklardan korunma ve madde bağımlılı konularında semner düzenleyeceğiz. Konferansımıza İlçe Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da katılacak. Bu vesile ile tüm halkımızı düzenlenecek olan seminere bekliyoruz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ