ÇTSO üyelerini Yalı'da ağırlayacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, bu yıl 17 Temmuz Perşembe günü Yalı Restaurant'ta gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 15.07.2014 15:52:00 0
ÇTSO üyelerini Yalı

TÜM ÜYELERİMİZ DAVETLİ

Bu yıl da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile aynı sofrada oruç açacakları için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın bereketi ile tüm üyelerle bir araya geleceklerini ve birlikte iftar yapacaklarını dile getirdi. Süleyman Kozuva, yarın Yalı Restaurant’ta verilecek olan iftar programına tüm oda üyelerinin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

EN ÇOK VERGİ VERENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Bu yılki iftar programında üyelere bir sürprizi olduğunu dile getiren Süleyman Kozuva, iftar yemeğinin ardından, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da yüksek oranda vergi veren mükelleflere çeşitli ödüller verileceğini ifade etti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Kapkalı, Çerkezköy ve Saray’da faaliyet gösteren üye mükelleflerimizden yüksek oranda kurumlar ve gelir vergisi ödeyen ve yüksek oranda ihracat yapan üyelerimize ödüller vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Haber / Gökhan YILMAZ