Yaz spor okulunun ikinci dönemi başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin geçtiğimiz ay başlattığı geleneksel Yazspor okulu 2014 yılı birinci dönemi 11 Temmuz Cuma günü sona erdi. Yazspor okullarının ikinci dönem eğitim açılış progr

SPOR 14.07.2014 15:04:00 0
Yaz spor okulunun ikinci dönemi başladı

TAHMİNLERİMİZ ÜZERİNDE KATILIM OLDU

Program’da konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Geleneksel Yazspor okulu eğitimlerine bu yıl tahminlerimizin üzerinde bir katılım oldu. Katılımın çok olmasından da mutluluk duyduk. Yazspor okulumuzun birinci döneminde tüm branşlarda toplam 468 çocuğumuz eğitim aldı. Yazspor okulumuzun İkinci dönem eğitimlerinde de tüm branşlarında toplam 619 çocuğumuz eğitim alacak.Bu yılki Yazspor okullarımızda toplamda 1087 çocuğumuz eğitim almış olacak.Geçtiğimiz yıllarda  oranla bu yılki  eğitimlere üç kat daha fazla çocuğumuzun katıldığını görüyoruz.Yazspor okullarında çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim verilmektedir.Eğitime katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor,hepsine aileleriyle birlikte mutlu sağlıklı yaşam diliyorum.”dedi.

 

 

  EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM VERİLİYOR

Çerkezköy Belediyesi Yazspor Okulu Genel Koordinatörü Oğuz Alaca’da Çerkezköy Belediyesi Yazspor okullarındaki tüm branşlarda öğrencilere en iyi şekilde eğitim verildiğini belirterek, “Çerkezköy Belediyesi Yazspor okullarında bu yıl önceki yıllara göre rekor bir öğrenci artışı var. Ben Çerkezköy Belediyesi Yazspor okullarının Genel Koordinatörü olarak ilk kez bu kadar ilginin çok olduğunu ilk kez gördüm. Bu benim Yazspor okullarına dördüncü dönem katılışım. Yaz spor okulumuzun tüm branşlarında öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim veriliyor. Öğrencilerimize en iyi eğitim verebilmek için her gün eğitim veren öğretmen arkadaşlarımızla birlikte Başkan Yardımcımız Atilla Can’ın başkanlığında toplanarak kendi aramızda daha da iyi nasıl eğitim verebiliriz diye görüşmeler yapıyoruz.”dedi. Alaca, 15 Temmuz Salı günü saat 9.30’da belediye önünden servislerin kalkacağını ve saat 10’00’da da eğitimlerin başlayacağını, ikinci dönemin ilk günü futbol, basketbol, folklor,İngilizce kurslarıyla eğitimlerin başlayacağını belirtti ve eğitime katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Haber/Seyit SÜREN