İsrail, insanlığın ortak utancıdır

Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamı kınadıklarını ifade ett.

GÜNDEM 13.07.2014 17:20:00 0
İsrail, insanlığın ortak utancıdır

TERÖR DEVLETİ İSRAİL

İsrail’in karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ettiğini dile getiren Topuz,"Terör devleti İsrail Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. Beş gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor, seyir halindeki otomobilleri havaya uçuruyor, meskenleri buldozerlerle yıkıyor, küçücük çocukları vuruyor, camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor... Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz” açıklamalarında bulundu.

BATI, İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA BELGELEDİ

Gazze’nin ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalmasının her yönüyle utanç verici olduğuna vurgu yapan Topuz, “Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca; sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara suç ortağı olmaktır. Saldırıları bertaraf etmeye yönelik girişimlerde bulunmayan İslam İşbirliği Teşkilatı da suç ortağıdır ve en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi