Direklerarası Kumpanyası Veliköylüler için sahnelendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından ramazan etkinliklerinde Yalçın Özden Tiyatrosu'nun sahnelediği Direklerarası Kumpanya oyununu bu kez Veliköylüler ile buluştu.

GÜNDEM 11.07.2014 17:22:00 0
Direklerarası Kumpanyası Veliköylüler için sahnelendi

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı kültür-sanat etkinlikleri, kapsamında önceki akşam Veliköy Mahallesi'nde  ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından “Direklerarası Kumpanyası” oyunu sahnelendi. Veliköy Belediye Meydanında saat 22.00'de başlayan ve Ünlü Tiyatro ve Sinema oyuncusu Uğur Böceği Yalçın Özden’in yazıp yönettiği ‘Direklerarası Kumpanyası’ oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Atilla Can, Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı, Ensar Sivri ile yüzlerce vatandaş izledi. 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Tiyatrosundan örneklerin  sunulduğu oyunda, eski bir kumpanyanın sahne önü ve arkası anlatıldı.  Veliköylüleri kahkahaya boğan oyunda, ünlü sanatçılar Yalçın Özden, Suna Yıldızoğlu, Salih Ünal, Selin Bayraktar, Ahu Özden, Uhde Seçil, Mustafa Sungur rol aldı. Tiyatronun ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti. Programın ardından vatandaşlara seslenen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Çerkezköy Belediyesi olarak Kültür-Sanat etkinliklerinde kapsamında geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de sahnelenen Direklerarası kumpanyası bu seferde veliköylü vatandaşlarımız için sahnelendi. Tiyatro oyuncularına göstermiş oldukları gösteriden dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak ramazan ayını vatandaşlarımızın en iyi şekilde geçirmeleri için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Haber / Gökhan YILMAZ