Mandalı: Daha yapacak çok işimiz var

Kapaklı Belediyesi ekipleri, vatandaşların piknik keyfi yaptığı Kazak Gölü'nde bakım çalışmalarına ve ilçenin muhtelif noktalarındaki kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam e

GÜNDEM 11.07.2014 16:32:00 0
Mandalı: Daha yapacak çok işimiz var

  CADDEMİZİ ASFALTLAYACAĞIZ

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Atatürk Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi’nde bordür döşeme ve kaldırım yapım çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra caddemizde asfalt yol yapım çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Hayata geçirmek istediğimiz çok rojelerimiz var. El birliği ve gönül birliği ile hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YEŞİL ALANLAR ŞEHİRLERİN UYGARLIK GÖSTERGESİDİR

Kapaklı Belediyesi olarak Kazak Gölü mesire alanına sahip çıktıklarını da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kazak Gölü, vatandaşımızın hayatın stresinden uzaklaştığı, ailesi ile birlikte gelrek özgürce nefes alabildiği doğa harikası bir yeşil alandır. Dolayısı ile tüm Kapaklılı’lar burayı koruyup sahip çıkmalıdır. Unutmayalımki yeşil alanlar şehirlerin uygarlık göstergesidir. Biz de bu çevrede Kazak Gölü’nün temizlik ve bakım çalışmalarına büyük özen gösteriyoruz” dedi.

Haber / Gökhan TEKER