41 projeye 12 milyon TL hibe destek

2013-2014 Yılı Mali Destek Programları Sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan Trakya Kalkınma Ajansı yönetimi, onaylanan 41 projeye 12 milyon TL'lik hibe desteği verileceğini ifade etti.

GÜNDEM 11.07.2014 16:28:00 0
41 projeye 12 milyon TL hibe destek

PROJELER BAŞARILI BULUNDU

Sosyo-Ekonomik Kalkınma Programı çerçevesinde desteklenmesi uygun görülen 20 proje için yaklaşık olarak 4 milyon TL kaynak ayrıldığı ifade edilen açıklamada, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programına yapılan başvuruların 13 tanesinin destek almaya hak kazanırken yaklaşık 5 milyon 500 bin TL’lik bir kaynağın kullandırılmasına karar verildiği bildirildi. İktisadi Kalkınma başlığı altında Trakya Kalkınma Ajansı’na gelen başvurulardan ise 8 tanesinin başarılı bulunduğu, projelere yaklaşık 2 milyon 500 bin TL kaynak aktarılması ön görüldüğü dile getirildi.

TRAKYA İÇİN HAYIRLI OLSUN

Ajans internet sitesinden duyurdukları sonuçların proje sahipleri ve Trakya için hayırlı olmasını dileyen Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, son mali destek programlarının proje sahiplerinin eş finansmanları ile birlikte bölgede yaklaşık 20 Milyon TL tutarında bir kaynağı harekete geçireceğini belirtti. Şahin, destek alması uygun görülen 41 proje ile bölge kalkınmasına katkıda bulunacaklarını ifade etti.

FİKİRLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN

Ürettikleri projeleri kendileriyle paylaşan tüm proje sahiplerine teşekkür eden Şahin, “Hibe almaya hak kazanan proje sahipleri ile en kısa zamanda sözleşmelerimizi imza altına alarak projelerin uygulama aşamasına geçmesini sağlamayı planlıyoruz. Destek almaya hak kazanamamış olan proje sahiplerinden ise bu yarışmada diğer projelerin gerisinde kalmış oldukları için fikirlerinden vazgeçmemelerini rica ediyoruz. Ajans olarak proje sahiplerine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, Bölgemiz için katma değer sağlayacak tüm projelerin eksiklerini tamamlayarak daha sonraki destek programları sırasında Ajansımıza bir kez daha sunulabileceğini hatırlatıyoruz” diye konuştu.

Haber  Merkezi