Demir: Yatırım için Kapaklı'ya gelin

Kapaklı'nın tanınan işadamı ve siyasetçilerinden AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, şimdi de emlak sektörüne el attı.

GÜNDEM 10.07.2014 18:55:00 0
Demir: Yatırım için Kapaklı

SİYASİ ÇALIŞMALARIM YÜZÜNDEN BUGÜNE KADAR YAPAMADIM

AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir’in sahibi olduğu Kaya Emlak, Temmuz Ayı itibari ile Bahçelievler Mahallesi Pınar Bulvarı Şehit Vahit İnce Üstgeçigi yanında faaliyete başladı. Ticarete yabancı bir insan olmadığını ifade eden İrfan Demir, “2005’ten beri Atatürk Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletmemiz var. Yıllardır, siyasi çalışmalarımız nedeniyle hayal ettiğim bu iş kolu için herhangi bir girşimde bulunamadım. 2014 yerel seçimlerinin ardından inşaat, oto ve emlak alım satımı üzerine bu ofisimizi açmaya karar verdik” dedi.

EN ÖNEMLİ UNSUR GÜVEN

Her işadamı gibi kendisinin de bazı çalışma ilkeleri olduğunun altını çizen İrfan Demir, “Bizim işimizde en önemli, olmazsa olmaz unsur güvendir. Biz, Kaya emlak olarak gayrimenkulü bizzat alıp yatırım yapıyoruz. Daha sonra da talep olması halinde, araya 3’üncü kişileri sokmadan satışımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.    

YATIRIM İÇİN ÇOK UYGUN

Kapaklı’nın yatırım için oldukça uygun bir şehir olduğuna dikkat çeken İrfan Demir, “Burası Çerkezköy gibi değil. Saray gibi içine kapanık değil. Burası Organize Sanayi Bölgesi’ne oldukça yakın bir bölge. Ayrıca yılda ortalama 10 bin göç alıyor. Tüm bu verilerle doğru orantılı olarak emlak alım satımı da oldukça hareketli yaşanıyor” diye konuştu. Demir, en önemli sorumluluklarının ise müteşebbislere doğru zamanda doğru yerde doğru yatırımı yapmalarına imkan sağlamak olduğunu kaydetti.

KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN

İrfan Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlar sizin samimi ve dürüst olduğunuzu anladıkları an, sizin aracılığınız ile ilçeye yatırım yapmak istiyorlar. Bu vesile ile ben, Marmara Haber gazetesi aracılığıyla Trakya Bölgesi’ndeki diğer illerde ve İstanbul’da bulunan iş adamlarımıza sesleniyorum. Kapaklı’ya gelin ve buranın yatırım için ne kadar uygun bir şehir olduğunu kendi gözlerinizle görün” açıklamalarında bulundu. 

Haber / Gökhan TEKER