Vize'de denetimler devam ediyor

Kırklareli'nin Vize İlçesi Emniyet Müdürlüğü trafik, asayiş ve polis merkezi ekipleri, ilçedeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

GÜNDEM 9.07.2014 16:59:00 0
Vize

4 KAHVEHANE HAKKINDA TUTANAK DÜZENLENDİ

Gece abartılı egzoz kullanan, yüksek sesle müzik dinleyen, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan sürücülere yönelik uygulamalar yapan ekipler, şimdi de kumar ve sigara denetimlerine başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden 10 araç sürücüsüne toplam 800 TL, alkollü araç kullanan 2 sürücüye 2 bin 200 TL ceza uygulayan ekipler, kumar oynattığı tespit edilen 1 kahvehane işletmecisi hakkında adli işlem, kumar oynayan 3 kişiye ise 570 TL para cezası kesti. Denetimlerde kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen 4 kahvehane hakkında tutanak düzenlenirken, sigara içen 8 kişiye toplam 450 TL para cezası uygulandı.

SORUNLAR ORTADAN KALKACAK

Uygulamalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Vize İlçe Emniyet Müdürü Erkan Samaraz, "İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için başlatılan denetim ve uygulamalarımıza bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, bu uygulamalar sayesinde toplumda rahatsızlık oluşturan sorunlar ortadan kalkacaktır. Halkımızın da polisimize gerekli desteği vererek gördükleri aksaklıkları bizlere bildirmek suretiyle el ele bu sorunların aşılmasına yardımcı olacaklarına gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi