Mandalı sosyal medyayı aktif kullanıyor

Ülkemizde sosyal medya kullanımı son yıllarda hızlı bir şekilde arttı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanmaya çalışıyor. Başkan Mandalı, hemen h

GÜNDEM 8.07.2014 17:56:00 0
Mandalı sosyal medyayı aktif kullanıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada, vatandaşa en etkin ve hızlı şekilde hizmet götürebilmek için sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını ifade etti. 

HALKIMIZ BİZE HER KONUDA ULAŞABİLİYOR

Son güncellemelere göre Facebook’ta Kapaklı Belediyesi’nin 9 bin 856, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ise 10 bin 792 takipçisi bulunuyor. Takipçilerden gelen görüş, şikayet ve önerileri dikkate aldığını kaydeden Başkan Mandalı, “Bu görüş ve şikayetler ilgili birimimizce raporlanıyor” dedi. Kapaklı Belediyesi olarak sosyal medyayı en aktif şekilde kullanmaya gayret ettiklerini söyleyen Başkan Mandalı, kurumsal olarak da sosyal medyada yer aldıklarını ifade etti. Başkan Mandalı, ''Kapaklı halkı, sosyal medya aracılığıyla bize her konuda ulaşabiliyor. Halkımızdan gelen istek ve düşüncelere büyük önem veriyoruz” açıklamalarında bulundu.

TALEP VE ÖNERİLERİ SOSYAL MEDYA EKİBİMİZ RAPORLUYOR

Sosyal medya sayesinde Kapaklı halkı ile karşılıklı iletişime geçtiklerini söyleyen Başkan Mandalı, “Facebook ve Twitter’da sadece mesajlarımızı iletmekle kalmıyoruz. Vatandaşla karşılıklı iletişim kuruyoruz. Onların sosyal medya aracılığıyla bizlere ilettikleri düşüncelerini ve isteklerini dinliyoruz. Bu talep ve önerileri sosyal medya ekibimiz raporluyor ve yanıtlıyor. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

KENDİMİZİ VE HİZMETLERİMİZİ GELİŞTİREBİLİYORUZ

Kapaklı sakinlerinin belediye hizmetlerinden ve faaliyetlerinden en hızlı şekilde haberdar olmalarını sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Sosyal medya bireylerin, toplumun gündemini, düşüncelerini çok daha kolay bir şekilde takip etmemize imkan tanıyor. Bu bakımdan şahsım ve Kapaklı belediyesi olarak sosyal medyaya önem vererek, takipçilerimizden gelen istek ve düşüncelerle kendimizi ve hizmetlerimizi geliştirebiliyoruz” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ