Sitespor transferde çok hızlı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerimizden Sitespor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İç ve dış transferde son günlerde hareketlilik yaşayan Sitespor Mardinspor'un başarıl

SPOR 7.07.2014 18:24:00 0
Sitespor transferde çok hızlı

17 YAŞINDA A TAKIMA YÜKSELDİ

2014-2015 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Sitespor, Mardinspor’dan  kaleci Yusuf Turan ile anlaşmaya vardı. TFF 3.Liginde 12 müsabakada görev alan Yusuf , Mardin Spor ‘un genç yeteneği olarak göze battı. Kariyerine Mardin Spor  altyapısında başlayan Yusuf Turan , 17 yaşında Mardinspor A takımı formasını giydi.

“OYUNCUMUZA GÜVENİYORUZ”

İmza töreninde konuşan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Süper Amatöre nokta transferlerle hazırlanıyoruz.Yusuf genç yaşında kendini kanıtlamış bir arkadaşımız.

Kendisi ile yaptığımız ön görüşmede kulübümüzü basından takip ettiğini  ve kulübümüzün büyüklüğünün farkında olduğunu dile getirdi. Kendisine verilen şansı iyi değerlendireceğini düşünüyoruz.Başarılı bir sezon geçireceğine inancımız tam. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

“BAŞARILI OLACAĞIM”

3.Ligde 12 karşılaşmaya çıkan Yusuf Turan yaptığı açıklamada ” Yeni bir başlangıç için Site Spor’u tercih ettim.Bana güvenen başta kulüp başkanımız Ersan Karamehmetoğlu’na ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.Terimin son damlasına kadar Site Spor’a hizmet etmek istiyorum.”dedi.

MERT ARSLANALP SİTESPOR’DA

2014-2015  Süper Amatör liginde mücadele edecek olan futbol takımımız ,transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Süper  Amatör Ligi ekiplerinden Velimeşe Belediyespor forması giyen Mert

Arslanalp ile yeni sezon için anlaştı. 20  yaşındaki kanat oyuncusu Mert Arslanalp sözleşmeyi imzalarken, Site Spor’da başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum dedi. Bölgesel Gençlik Geliştirme liginde 21 maça çıkan oyuncu 5 gol atarken, Akademi Ligi’nde ise 33 karşılaşmada yedi gol attı.

“MUTLUYUZ”

İmza töreni sonrası konuşan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Mert’i kadromuza kattığımızdan dolayı camia olarak mutluyuz. Süper Amatör ligi zorlu bir lig , hocamızın talepleri doğrultusunda gerekli  transferleri yapmaktayız.Bu sezonda Site Spor’a layık olarak mücadele edecek bir takım oluşturma çabası içerisindeyiz.” dedi.