Kapaklı halkı herşeyin farkında

Kapaklı'da Atatürk Mahallesi 9 Eylül Caddesi'nde kanalizasyon hattı çekim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hedeflerinin her zaman hizmette en önde olmak

GÜNDEM 7.07.2014 18:20:00 0
Kapaklı halkı herşeyin farkında

Kapaklı Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği ‘kanalizasyon hattı çekim çalışmalarına’ Atatürk Mahallesi 9 Eylül Caddesi’nde devam ediyor.

HEDEFİMİZ HER ZAMAN EN ÖNDE OLMAK

Atatürk Mahallesi 9 Eylül Caddesi’nde kanalizasyon hattı çekim çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında kato ile açılan kanalizasyon hattına 500’lük büzler yerleştiriyor. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmette her zaman en önlerde olmayı kendimize hedef olarak belirledik” diye konuştu.

ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZA NE KADAR ÖNEM VERDİĞİMİZ ORTADA

Kapaklı Belediyesi olarak, sosyal, kültürel ve tanıtım alanlarındaki çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Asli işlerimizden biri olan altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimiz ortadadır. Belediyeler için altyapı hizmetleri görünmeyen yatırımlar olarak bilinmektedir. Biz öyle düşünmüyoruz. Vatandaşımız yaptığımız tüm hizmetlerin farkındadır. Halkımıza elimizden gelen hizmeti vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Haber / Emine LALE