Ramazan etkinlikleri büyük ilgi gördü

Kapaklı'da önceki akşam orucunu açan vatandaşlar, iftardan hemen sonra Belediye tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinliklerinde soluğu aldı. Ramazan etkinlikleri kapsamında önceki akşam gerçekleştirile

GÜNDEM 6.07.2014 16:19:00 0
Ramazan etkinlikleri büyük ilgi gördü

Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Ayı etkinlikleri önceki akşam Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı gösterisi ve Gökhan Meneşe konseri ile devam etti. 

 

 

ÖNCE DUYGULANDIRDILAR SONRA OYNATTILAR

Kapaklı’da Recep Güven Parkı’nda düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri önceki gün saat 21.30’da Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başladı. Davetliler Recep Güven Parkı girişinde animatörler tarafından karşılandı. Etkinliğe katılan tüm çocuklara animatörler tarafından balon hediye edildi. Performansları ile katılımcıları adeta büyüleyen Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı, Çanakkale Türküsü ile davetlileri duygulandırırken, Genç Osman türküsü ile de oynattı. 

 

 

MENEŞE’DEN MUHTEŞEM KONSER

Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı’nın gösterisinin ardından sahneye Kapaklı’nın sevilen ses sanatçısı Gökhan Meneşe çıktı. Gökhan Meneşe seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Kapaklı halkına unutamayacakları bir gece yaşattı. Konsere aileleri ile birlikte gelen küçük çocuklar ise Recep Güven Parkı’ndaki oyun alanında gönüllerince eğlendi. Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve çok sayıda Kapkalılı katıldı. 

Haber / Ahmet KARDEŞ