245 THK kursiyerine sertifika verildi

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi'nin açtığı kurslarda toplam 245 kursiyere sertifika verildiğini belirten THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, 2013-2014 eğitim öğretim yılında

GÜNDEM 6.07.2014 16:18:00 0
245 THK kursiyerine sertifika verildi

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, THK kurslarına Çerkezköy’den 121 Kapaklı’dan ise 94 kişinin katıldığını belirtti.

KURSLARA OLAN İLGİ BİZİ ÇOK MEMNUN ETTİ

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül Kapaklı’da kurslara toplam 94 kursiyerin katıldığını belirterek, “Kapaklı İlçe Merkezinde de açtığımız Filamingo Kursu’na 69 kursiyer, Ata Modeli Kursu’na ise 25 kursiyer katıldı. Bu kurslar 3 öğretmen tarafından verildi. Kapaklı’da kurslara ilgi duyulması bizleri çok sevindirdi. Kapaklı’da bu dönem de kurslarımızı açacağız” dedi.

KURS ÖĞRETMENLİĞİNİ RABİHA ERSOY ÜSTLENDİ

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin, Çerkezköy İlçe Merkezinde açtığı Filamingo Kursu’na 49 kursiyerin katıldığını ifade eden Başkan Mustafa Zümbül, “Ata Modeli Uçak Kursu’na da 72 kursiyer katıldı. Her iki kursta da kurs öğretmenliğini Rabiha Ersoy üstlendi. Çerkezköy’de kursları başarı ile tamamlayan toplam 121 kursiyere başarı sertifikası verildi” diye konuştu.

VELİKÖY’DE 30 KİŞİ KATILDI

Çerkezköy’e bağı Veliköy Mahallesi’nde de kurslar açtıklarını belirten Zümbül, “Filamingo Kursu’na 15 kursiyer, Ata Modeli Kursu’na da 15 kursiyer olmak üzere toplam 30 kursiyer katıldı” dedi. 2 kursun da bir öğretmen tarafından verildiğini ve kurslarda başarı gösteren 30 kursiyere sertifika verildiğini kaydeden Zümbül Çerkezköy, Kapaklı ve Veliköy’de açtıkları kurslarda toplam 245 kursiyerin sertifika alarak havacılığa ilk adımı attıklarını ifade etti.

 Haber / Seyit SÜREN