HEM, yaz kurslarına hazırlanıyor

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman yaptığı açıklamada yaz döneminde açılacak kurslarla ilgili bilgi verdi.

GÜNDEM 4.07.2014 18:24:00 0
HEM, yaz kurslarına hazırlanıyor

YENİ KURSLAR AÇILIYOR

3 boyutlu şekillendirme(rölyef) kursunun açılacağını kaydeden Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman “Çerkezköy Kent konseyi  ile İşbirliği halinde,  kent Konseyi binasında Lise ve üniversite öğrencilerimize yönelik 3 boyutlu kağıt şekillendirme (rölyef) kursu açılması planlanmaktadır.  Rölyef kursuna katılmak isteyenlerin Halk Eğitimi Merkezine başvurmaları gerekmektedir.  Ayrıca Halk Eğitim Merkezi tarafından Kent konseyi binasında fotoğraf çekimi kursu da açılacaktır. Bununla ilgili kursa başvuru yapmak isteyenler müdürlüğümüze gelebilirler. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde hafta içi ve hafta sonları  iki boyutlu çizim,  üç boyutlu çizim(Autocad) kursumuzda açılacaktır” diye konuştu.

AÇIK LİSE KAYITLARI EYLÜL AYINDA YAPILACAK

Açık Lise kayıtları hakkında da açıklamalarda bulunan Akman “  Açık lise sınav sonuçları 3 Temmuz tarihinde açıklandı. Açık Lise 3. Dönem kayıt yenileme işlemleri  7 Temmuz ile 14 Temmuz  tarihleri arasında yapılacaktır. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank Açık Lise hesabına  20 TL Banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri  halinde kayıt yenileme işlemleri yapılacaktır. Ayrıca açık lise yenileme işlemlerinde  22 Ağustos 1997 (18 yaşından küçükler) tarihinden sonra doğanlar kayıt yenileme işlemi yapmalarına sistem izin vermemektedir. Açık Lise yeni kayıtları 1 Eylül ile 26 Eylül 2014 tarihinde arasında  yapılacaktır. Açık Ortaokul yeni kayıtlar ve kayıt yenilemeler ise 21 Temmuz ile 12 Eylül arasında gerçekleştirilecek” dedi.