Vali Şahin İl Genel Meclis toplantısına katıldı

Edirne İl Genel Meclis Toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı başkanlığında toplandı. Toplantıya katılan Vali Şahin, hünerinin insanların hayat standartlarını artır

GÜNDEM 4.07.2014 18:15:00 0
Vali Şahin İl Genel Meclis toplantısına katıldı

 

“ÇALIŞMALARI BEĞENİYORUM”

Yapılan çalışmalarda zamanı çok iyi değerlendireceklerini kaydeden Vali Şahin, "Bilhassa sayın bakanımızın ilimizden olması bizim için bir nimet. Bunu son derece iyi değerlendireceğiz. Gördüğüm kadarıyla İl Özel idaresi'ndeki birim amirleri memnuniyet verici. Ben ne Yalova'da ne Giresun'da böyle birim amirleri bulamadım. Çalışmak hep bana düşüyordu. Biz 7-24 çalışan kişiyiz. Bizim mesaimiz yoktur. Bizim gösterişle işimiz yok. Bizim işimiz farklı. Biz hizmetin efendisi olmak için buradayız. Tarla yollarının da düzene sokulması gerekiyor. Elimizden gelse de asfalt yapabilsek. Bayram sonrası tarla yollarını pırıl pırıl yapacağız. Öncelikli yerleri yapmak üzere 15 gün süreyle arkadaşlarımız görevlerini yapacaklar. Bu konuda sizin de yardımlarınız bizim için elhemdir diyorum. Kısa sürede güzel hizmetleri sunacağız. Özel İdare'de aldığım brifing beni son derece beni memnun etti. Benim 2 senede Giresun'da ulaştığım noktayı ben burada hazır buldum. Son derece memnun oldum. Bu hizmet sayesinde inşallah Edirneliler'in gönüllerini feth edeceğiz. Kent Müzesi bir il için son derece önemli. Benim son derece heves ettiğim ancak Giresun'da başaramadığım bir konudur. Kent Müzesi yapılmak suretiyle Hafız Ağa Konağı'nın 25 yıllığına belediyeye verilmesi son derece güzel bir şeydir. İlimizin tanıtımı yönünden son derece önemlidir. Bu konuya parmak bastığınız için sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

 

 

"EDİRNE’YE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ KURULACAK"

Edirne merkezde Sosyal Bilimler Lisesi'nin kurulmasının da önemli bir konu olduğunu dile getiren Vali Şahin, "Ne Kırklareli'de ne Tekirdağ'da vardır. Edirne'de olacaktır. Öğrencilerin eğitim tarzları biraz daha farklı, en zeki çocuklarının eğitim göreceği bir mahal olacaktır. Stratejik 5 yıllık çalışma planımızı projelerimizi çok yüzeysel olarak görüştük. Bu planın özetini okudum ve mükemmel hazırlandığını gördüm. Takdirlerinize arz edeceğiz siz de bunun iyi hazırlandığını ve bunun takipçisi olmanızı isterim. Niye olmuyor diye de sorun. Ben her ay çalışmaları gelip burada ifade edeceğim, her perşembe Özel İdare'deyim. Her ay sizlerle beraber olup çalışmaları sizlere kısmen öz olarak ifade edeceğimi belirtiyorum" dedi.