İlk aday Erol Buz oldu

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlı için Kapaklı siyasi kulislerinde ismi dolaşan Erol Buz, ilçe başkanlığı adaylığını dün resmen açıkladı. Kapaklı halkının menfaatlerini koruyup kollamak

GÜNDEM 1.07.2014 16:09:00 0
İlk aday Erol Buz oldu

Ali Osman Orhan’dan boşalan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim, ilçenin önde gelen işadamlarından Erol Buz oldu.

AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIM

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı Adaylık Başvuru Formu’nu, mevcut ilçe teşkilatına teslim ettiğini ifade eden Erol Buz, “Bugüne kadar AK Parti çatısı altında Kapaklı halkı ve partimiz için görev yapan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Kapaklı’nın menfaatine çalışmalar yapabilmek için adaylığımı açıladım. İnsanlar arasında ayrımcılık yapmadan herkesin sorunlarını dinleyip onlara çözüm bulabilmek adına bu göreve talip oldum” dedi.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Kapaklı halkının menfaatlerini koruyup kollamak ve insanların sıkıntılarına çözüm bulmak adına elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyleyen Erol Buz, “Benim ve Kapkalı’nın hayrına olacaksa eğer, inşallah bu görev bana verilir. Allah’ın izniyle bir yola çıktık. İnşallah Allah bizi çıktığımız bu yolda mahçup etmez” ifadelerini kullandı.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Gerek çevresindeki insanların ısrarı, gerekse Kapkalı’nın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu göreve talip olduğunu dile getiren Erol Buz, “Sevdiklerimin ısrarı üzerine bir yola çıktım. Birçok istişarede bulundum. Bu istişarelerimizi sürdürerek yolumuza devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. Erol Buz, konuşmasının sonunda dün resmen açıklanan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının tüm ülke için hayırlı olacağına inandığını söyledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ