Varol'un yerine Çetin atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Yönetimi'nin Kapaklı, Malkara, Ergene, Saray ve Marmaraereğlisi İlçe Başkanlıkları ve yönetimleri ile ilgili Ankara'ya gönderdiği dosya Genel Merkez'ce o

GÜNDEM 29.06.2014 17:47:00 0
Varol

Hayri Varol’dan boşalan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde 3’üncü sıradan meclis üyesi adayı olan Yusuf Çetin atandı.

GENEL MERKEZ ONAYLADI

MHP Tekirdağ İl Yönetimi tarafından Kapaklı, Malkara, Ergene, Saray ve Marmaraereğlisi ilçe başkanları ve yeni yönetimleri ile ilgili hazırlanan dosya, geçtiğimiz günlerde onay için MHP Genel Merkez’e gönderilmişti. Genel Merkez tarafından onaylanan ilçe başkanları ve yeni yönetimler gecikmeden yeni görevlerine başladı. İlçe başkanlıklarına yeni atanan başkan ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden kolları sıvayarak çalışmalara başladı.

HAYRABOLU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde aday olmaları sebebiyle istifa eden bazı ilçe başkanlarının Genel Merkez tarafından yeniden atamalarının yapıldığını kaydeden MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, “Çiçeği burnunda ilçe başkanlarımız vakit kaybetmeden göreve başladılar. Hayrabolu ilçe başkanlığı, Tekirdağ il yönetim kurulu listesinde yapılan düzenlemeler sonrası önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak” ifadelerini kullandı.

SEÇİMLERDE MECLİS ÜYESİ ADAYIYDILAR

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na 30 Mart Seçimleri’nde 3’üncü sıra meclis üyesi adayı olan Yusuf Çetin atanırken, aynı seçimlerde 2’nci sıra meclis üyesi adayı olan Kazım Doğaç, 5’inci sıra meclis üyesi adayı olan Adnan Hasköy, 9’uncu sıra meclis üyesi adayı olan İsmet Yılmaz, 12’nci sıra meclis üyesi adayı olan Tevfik Göktaş, 16’ncı sıra meclis üyesi adayı olan Feyzullah Yorulmaz ve 19’uncu sıra meclis üyesi adayı olan Ümit Terzi de yeni yönetimde yer aldı. MHP Ergene İlçe Başkanlığına Ahmet Hisar getirilirken, Saray İlçe Başkanlığına Hakan Özgül, Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığına Burhan Çolpan ve Malkara İlçe Başkanlığına da Şencan Pakalpakçil getirildi. 

İŞTE 35 KİŞİLİK YENİ YÖNETİM

Yapılan yeni atamalarla birlikte MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 3’üncü sıra meclis üyesi adayı olan Yusuf Çetin getirildi. Yusuf Çetin başkanlığındaki yeni yönetimde Erden Ekkazan, Erol Çetin, Adnan Hasköy, Tevfik Göktaş, Adem Kahraman, Hamza Sakarya, Sevim Bozcuk, Recep Çengelli, Kazım Doğaç, Ümit Terzi, İsmet Yılmaz, Nesrin Kup, Feyzullah Yorulmaz, Ümit Uslu, Tayfun Dost, Nedret Biyik, Sabahattin İnan, Necip Koyun, Nihat Kaygusuz, Gizem Demir, Tolga Gülmez, Ramazan Tarcan, Hayati Özer, Veli Üçüncü, Okay Küçükişcan, Bünyamin Kurt, Buğra Ertuğrul, Sedat Arslan, Köksal Açıkgöz, Armağan Gökpınar, Nihat Özbirge, Hızır Altınöz, Yılmaz Ayyıldız ve Yavuz Can yer aldı. 

Haber / Ahmet KARDEŞ